27.08.2007 г., 14:32 ч.

Отчаяние 

  Поезия
606 0 3
Отчаяние


Когато някой си отива
и ти нямаш  сили да го спреш,
когато нещо в теб загива
и кървав дъжд със сълзите ти се слива,
ти иде просто да се предадеш.

Когато душата ти умира
и смъртта в теб се взира,
когато сърцето ти не спира да кърви
и тъгата все след теб върви,
имаш нужда само да умреш.

Когато си загубил своята любов
и нямаш силата за порив нов,
когато усетиш, че твоят свят се срива,
а любимият ти си отива,
искаш винаги да спиш.

Искаш кървави сълзи
да галят пак душата ти.
Искаш просто да вали, вали, вали...

© Пламена Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека повалят сълзи, ще отмият чернотата и ти ще си щастлива , Плами, много. Пишеш красиво , мила, за моя радост. С обич.
  • Не се отчайвай и не се предавай смърта не е изход
  • Когато се случи всичко това
    Върви напред със гордо вдигната глава

    Какво е това отчаяние, Плами?
    Усмихни се!
Предложения
: ??:??