18.05.2014 г., 18:33 ч.

Отчуждение 

  Поезия » Друга
429 0 0

Вървя към теб, чуваш ли ме?

Чуваш ли стъпките ми в нощта?

Или и тях не чуваш, защото се сливат с дъжда?

Чуваш ли как приближавам се до теб и ти шептя?

Или и думите ми ти не чуваш, глух си за моите слова?

Наблюдавам те!

Ти знаеш, че съм твърде близо, но аз се чувствам толкова далеч от теб и подминавам те!

© Катрин Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??