24.03.2013 г., 9:24 ч.  

Отдаден 

  Поезия » Любовна
516 0 0

Отдаден



Ако във душата ми любов гори
и гледам все нагоре към звездите,
ако във очите ми искрят искри
и гоня вихъра във висините -

това е от любов, любов към тебе,
дошла от чудодейни извори във мен.
Увенчан със обич, деен и потребен -
във свят от чувства сътворен.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??