29.08.2007 г., 0:23 ч.

... отдадени на Вечността 

  Поезия
618 0 5

"На Съпругата ми:"

Огън изгаря Мечтите..
в Лилаво светят Звездите,
от устните отронва се смях...
В душата вали Есен на прах...

Вихър от хлад навява Сълзи...
Очите търсят твойте Лъчи...
пробудили Огън във мен...
Ти си пътя Предизвестен...

Отричаш Любовта дори...
но в Сълзите тя вечно ще гори...
пламък нестихващ... изгарящ...
огън Съмнението... погарящ...

Причина си ти за Дъха ми...
причина Красива... Лилава...
Целуни ме... не диря пощада...
Мигът с теб е Вечна Наслада...

Сняг от Огън ще ти даря...
нека пламъкът вали в нощта...
Бавно ще пристъпим Двама...
на Лилава... Огнена Поляна...

и с устни ще запечатаме Мига...

... отдадени на Вечността

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??