1.12.2006 г., 22:25 ч.

Отдалечени 

  Поезия
761 0 1

Ето, че съдбата пак ни раздели,
като те от мен отдалечи!
Ти замина много надалече
и не знам ще те видя ли някога вече!
И моля се на Бога всеки ден
да те върне пак при мен!

Ето, че животът си тече,
а теб все те няма, мое мило момче,
и чакам да настъпи пак нощта,
за да се срещнем ний отново в съня!

Знай, че ще те помня вечно,
макар да си в селище така далечно,
но за мен ще бъде по-добре
съдбата пак да ни събере!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??