9.10.2014 г., 17:30 ч.

Отдаване 

  Поезия » Любовна
878 0 2

Това се случва само на разсъмване –

затоплена от звездната жарава,

разрошена, притихнала и сънена

Земята на Небето се отдава.

 

Небето розовее във екстаз.

Запяват птиците. И светло плисва.

Погалена, покорна, във захлас

Земята на небето се усмихва.

© Росица Сертова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??