5.04.2008 г., 17:26 ч.

Отдаване 

  Поезия
556 0 2
Бяла снежна пеперуда
от какавидата излезе
и свойте мокри още крилца
на слънцето топло простря.
Със нежна лекота
към светлината му
сърцето си мъничко
трепетно понесе,
близо да се в красотата му
тя взре,
с черничките си очички
към него се възнесе.
НО УЖАС!!!
Тази светла топлина
във чернотата очна се заби
и крилата нежни изгори.
Падна пеперудата красива,
сърчицето затрептя
в болката парлива.
Спомен и остана
от топла светлина,
която тя бе свила
в душата си ефирна
и гордост от това,
че не страхливо бе
далеч стояла,
а на сърцето
страстно
бе се тя отдала.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??