10.06.2008 г., 9:58 ч.

Отдавна или скоро... 

  Поезия » Любовна
762 0 1
Отдавна те обичам,
преди да се родя.
След туй те търсих много
във други имена.
Заблудата е кратка...
При погледа към теб
аз вече знам загадка
е всичко занапред...
Отдавна те обичам,
преди да онемея...
Отдавна те отричам,
но после те копнея.
Безумно е и силно
желанието в мене...
Кръвта ми тъй обилно
тече за теб... без време
Отдавна или скоро
намирам тишина,
в която да потъна
до теб до сутринта
на моето спасение...

© Катерина Баева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??