6.08.2006 г., 11:44 ч.

Отдавна отронени черешови цветове... 

  Поезия
842 0 7

 
 Отдавна отронени черешови цветове
се заплитат в косите ми...Черно-бяла дантела...
В лабитинт от въпроси и неистинни истини
Самотата е короните сплела...

 
Луната се оглежда в горско огледало,
На клон един проблясва пеперудено крило
Лилаво - като безкрайно чакана поличба
Върку цъфтящото черешово дърво...

© Фаволина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??