6 ago 2006, 11:44

Отдавна отронени черешови цветове... 

  Poesía
844 0 7

 
 Отдавна отронени черешови цветове
се заплитат в косите ми...Черно-бяла дантела...
В лабитинт от въпроси и неистинни истини
Самотата е короните сплела...

 
Луната се оглежда в горско огледало,
На клон един проблясва пеперудено крило
Лилаво - като безкрайно чакана поличба
Върку цъфтящото черешово дърво...

© Фаволина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??