25.10.2010 г., 20:55 ч.

Отдъхнало от лятото сърцето спи… 

  Поезия » Пейзажна
930 0 17

 

По тихите улици с лек вятър повял,

забързалата есен вече крачи.

Разлива щедро листния си океан,

дърветата над него кротко плачат.  

Боли ме, стъпя ли на този кехлибар,

а пък душата в багрите ликува...

Прости ми, есенно-красив пожар,

че в нощите със тебе не будувам.

Но ме опива ромонът от чистите сълзи

на твоите небесни водопади.

Отдъхнало от лятото, сърцето ми днес спи,

в очакване на следващото лято…

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??