25.08.2010 г., 22:07 ч.

Отговор 

  Поезия » Любовна
608 0 2

Премислях всеки ход и пак грешах

Опитвах се да правя план след план

Но пак да те запазя не можах

Оказах се в поредния капан.

 

Измъквах се и продължавах да упорствам

Забравях за нещата от които ме боли

Не се страхувах и от думи хорски

Щом можеше пак моя да си ти

 

Живеех за това да си щастлива

Да виждам как усмихваш се дори насън

Във всеки миг със теб любов откривах

Мислех че в сърцето ти дълбоко съм а пак съм бил отвън.

 

Човекът в мен ти казваше върви си

Сърцето  молеше те остани

И от двете нищо не зависеше

Отговорът можеше да кажеш само ти.

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??