7.04.2023 г., 6:21 ч.

Отговор към Дамян 

  Поезия
224 0 2

Имах. Нямах. Имам пак.

Обич. Жар. Мечти. И тайни.

Никой жив не знае как

и доколко е в реалност.

Кът е истината. Звяр

всеки във душата носи.

Алчността не знае цяр.

Няма по-щастлив от просяк.

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??