7 abr 2023, 6:21

Отговор към Дамян 

  Poesía
225 0 2

Имах. Нямах. Имам пак.

Обич. Жар. Мечти. И тайни.

Никой жив не знае как

и доколко е в реалност.

Кът е истината. Звяр

всеки във душата носи.

Алчността не знае цяр.

Няма по-щастлив от просяк.

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??