Преди дни стихотворение написах –
очаквах мъничко оценки, някой коментар…
Но всъщност в приключение се вкарах,
изкараха ме извратена твар.
От коментарите едва личи си,
но виждам намек скрит зад точките…
За мене удивителните казват “Ти си
Малък педераст” или пък “Свръх-дете”.
Събрали са се разни сойки,
да си говорят глупости наред,
или по-зле – да ръсят точки,
поради липса на нормален словоред.
Не съм дете индиго, нито пък жена -
във роля влизам, за да търся истина.
Тренирал съм и затова съм тъй способен,
А не защото изрод съм роден.
Това изригване е предизвикано от несъществените и глупави коментари към следното произведение:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=262770
Призовавам хората да коментират драмата на лирическия "Аз", а не да празнословят (или по-зле - да не казват нищо) по мой адрес и мое име.
© Калин Кръстев Всички права запазени
P.S. А има хора дето плащат наем, работят за тоя дето ду*а, през ноща учат за изпити и като цяло им се иска да хванат гората - Хора като мен...