22.10.2007 г., 14:14 ч.

Отиде си 

  Поезия
615 0 5

Отиде си

Отиде си дори не каза сбогом

отиде си без нищо

остави да се справям както мога

отиде си и ми взе всичко което имах

отиде си погребвайки в дланите си

моето сърце

отиде си не погледна назад

не се спря дори за миг

отиде си и това е

сега аз трябва да вдигна глава

и да продължа без теб

нямаш си понятие колко е трудно

не знаеш колко боли

дори не си направи труда да попиташ

как съм

а някога триеше с целувки сълзите ми

а сега те капят

докато не си замина

не знаех колко много ще боли без теб

не знаех колко си ми ценен

не знаех колко си ми нужен

а сега те няма

няма те по дяволите всичко

свърши

сега дори не си спомняш името ми

дори не искаш и да чуеш за мен

а преди тръпнеше да чуеш гласа ми

по телефона

помня как за минутки се разделяхме

а телефонът ми винаги звънеше

и аз знаех че си ти

говорехме толкова много

за всички за нас за теб за мен

а сега те няма

ето защо не говореше за бъдещето

ти беше моята красива приказка

но с лош край

сега друга те докосва

сега друга те целува

и друга споделя милувките ти

погледни ме аз вървя

и плача

погледни ме дори не можеш

да ме видиш

защото вече съм сянка

ехо аз съм тук на гроба

на нашата любов

погледни ме колко много страдам

виж какво направи от мен

виж загледай се в съществото което

създаде

не ти пука нали

а и защо да ти пука

дори не е важно че съществувам

не е важно дали съм добре

не се интересуваш

обяснението е ясно всичко

свърши когато ти си отиде

© Ирена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мерси за съвета ще го редактирам
  • Ирена,ще ми позволиш ли един съвет? - струва ми се, ако сложиш препинателните знаци, ще бъде по-силен стиха ти.
  • мерси много дори не вярвах че някой ще изпрти оментар а мен,та камо ли да ми постави оценка 6 .....
  • Тъжно, но искрено, много истинско стихотворение, като усещане и внушение. Харесва ми!
  • Много ми хареса!браво! (6)
Предложения
: ??:??