15.08.2008 г., 6:50 ч.

Отиде си 

  Поезия
1264 0 8


Отиде си! Не каза сбогом!
Погали ме с потръпваща ръка,
която ме опари като огън
и мълчаливо тръгна в нощта.
Отиде си! А може би след малко
сред уличка умилен
ще се спреш и ще се върнеш при мен,
разплакан, измъчен от болка и копнеж.
Върни се! Аз с любов ще те погледна
и всичко ще ти простя!
В очите ми ти пак ще видиш
нежност и с обич тихо пак ще зашептиш!
Отиде си! А мене на кого остави!?
Нима потъпка моята любов?
Отиде си! И всичко ти забрави, на всичко за теб бях винаги готова!!!

© Ира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??