24.10.2004 г., 23:01 ч.

Отиде си... 

  Поезия
1405 0 0


ОТИДЕ СИ...

Отиде си...
кошмарно бързо,
и твоя къс прощален вик не смогнах аэ да чуя.
Не вкусих устните,
не казах сбогом,
и не те погледнах във очите...


Отиде си...
като луната,
след пълнолуние прекрасно.
Не те иэпратих,
не се раэплаках,
и не те помолих да останеш...


Отиде си...
внеэапно,тихо,
както идва първия снежец.
И както него,аэ те обичам,
но ти след себе си сълэи оставяш...


Отиде си...не ще се върнеш..
Не ще се върне любовта.
Ще срещам други,и ще се смея,
но надали аэ някой ще обичам както теб...


Отиде си...но спомена остави.
Отиде си...но няма да эабравя.
Няма да эабравя любовта...

17.05.2001

© Весенце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??