13.08.2010 г., 23:27 ч.

отиде си 

  Поезия » Любовна
337 0 0

Водата камъка прегръща,

а синевата планините снежни

и мойта мъка пак се връща,

че няма ги ръцете нежни.

Ела кацни на мойто рамо, птичко,

за да усетя твойта малка топлина,

защото, мисля, другите си имат всичко,

а аз живея грешно сред злина.

Отиде си човекът мил.

Отиде си, наистина замина,

сега живея, сякаш не е бил,

но лъжа се, че болката отмина.

От нея има всеки,

откак се е родил

и в него е вовеки,

щом нявга е любил.

 

© Ради Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??