Да бъда огън ми отива -
сърцето ти запалих
и всички спомени
отдавна вече изгорих!
Да бъда вятър ми отива -
косите ти плених с милувка
и всеки миг, живян преди,
отдавна го отвях!
Да бъда слънце ми отива -
във погледа ти светлина донесох
и всяка хладна мисъл
от сърцето ти стопих!
Да бъда обич ми отива -
живота ти в любов превърнах
и всеки миг самотен
загърбих и забравих!
© Илияна Стефанова Всички права запазени