29.09.2009 г., 13:24 ч.

Отивай си 

  Поезия
460 0 1

Отиде си,

не мога да те върна!

Отиде си,

и сърцето в пепел ми превърна.

Отиде си,

не каза „Сбогом”, не протегна и ръка.

Отиде си,

а с теб и моята душа!

 

Защо ми шепна

думите греховни,

макар да знаеш,

че всичко е лъжа?

Безмилостно, лъжливите си думи срути,

поигра си с моята тъга.

 

Но отивай си,

не ще те моля още,

знай, че всичко давах аз за теб!

Отивай си,

но знай, че тихо плача нощем

и свивам се от болка аз.

Отивай си,

но знай, обичах те и още те обичам.

Отивай си,

но и болката ми с теб вземи!

© Лина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??