8.10.2011 г., 10:52 ч.

Oтивай си! 

  Поезия » Любовна
564 0 3

Тръгни сега! Отивай си! Върви,
щом любовта ти крехка отминава!
В един момент тя силно ни гори.
Във следващия - нищо не остава.

 

Не се превръщай във отчаян зов!
Да се разкаеш и да си простиш - не бива!
Най-истинска е нашата любов
единствено когато си отива!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??