Тръгни сега! Отивай си! Върви,
щом любовта ти крехка отминава!
В един момент тя силно ни гори.
Във следващия - нищо не остава.
Не се превръщай във отчаян зов!
Да се разкаеш и да си простиш - не бива!
Най-истинска е нашата любов
единствено когато си отива!
© Божидар Георгиев Все права защищены
Във следващия - нищо не остава."
Затова хващай мига на момента и не го изпускай