Oct 8, 2011, 10:52 AM

Oтивай си! 

  Poetry » Love
567 0 3

Тръгни сега! Отивай си! Върви,
щом любовта ти крехка отминава!
В един момент тя силно ни гори.
Във следващия - нищо не остава.

 

Не се превръщай във отчаян зов!
Да се разкаеш и да си простиш - не бива!
Най-истинска е нашата любов
единствено когато си отива!

© Божидар Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??