7.07.2015 г., 8:07 ч.

Отивам да потичам в студа 

  Поезия » Друга
467 0 5

Отивам да потичам в студа

Поклаща в мъглата листата си клен,
брр... какъв е студен.
Спохожда ме бавно усмихната вярата
във - познайте - във мен!
И ужасът, учтив,
поглежда ме. Студеното ме хваща в плен.
Треперя  цяла от възможности
неслучени до този ден.
Горят във мен.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??