12.06.2011 г., 11:19 ч.

Отивам си завинаги 

  Поезия » Друга
1044 0 3

Отивам си завинаги.

Толкова много те обичам,
а ти - какво направи с мен?
Погуби душата ми, погуби мечтите ми.
Накара ме да разбера колко много болка има по света.

Лъга ме, че ме обичаш,
лъга ме, че ще прекараш живота си със мен.
Толкова болка... толкова лъжи...
с какво заслужих всичко това?

Гледаш очите ми с трепет,
докосваш ме с нежност,
усмихваш ми се сладко,
бях безумно влюбен в теб.

Лъжи, лъжи и пак лъжи...
простих ти веднъж...
простих ти втори... трети път,
но... не мога  отново.

Остави ме! Не пожела да си с мен,
каза ми, че всичко свърши.
Не ме обичаш,
не съм поредният... с когото се забавляваш.

Сега, когато стоя на ръба на скалата,
сам с разкъсващо се сърце от болка,
разбирам, не съм нужен никому.
Дори в последните минути...
да - аз отново мисля за теб.

Отивам си, любима,
отивам си завинаги.

© Никола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако една врата се е затворила, то знай, че непременно ще се отвори друга, за да ти открие по-светъл и красив път!
  • Любовта е болка!Поздравления!
  • При тази болка и лъжи, отдавна е трябвало да го направиш.Гледай напред и успех!
Предложения
: ??:??