26.02.2012 г., 18:09 ч.

Отиваш си, зима... 

  Поезия
668 1 0

Топли лъчи милват земята,

слънчева усмивка топли сърцата...

Капчука ромоли тихо и нежно,

а снегът се сгушва метежно...

 

И пролетна нежност довява,

и ледът скован от гъдел се топи...

Зимният студ отлита от земята,

галиш, слънце, галиш сърцата.

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??