13.07.2017 г., 12:00 ч.

Откажи се 

  Поезия » Любовна
441 1 0

Откажи се от мен.

Връщане назад няма.

Любовта не се гради

върху лъжи и измама.

Всяка рана белег остава

и той така боли,

че да няма забрава.

Прошка се дава веднъж.

А ти забрави, че си женен мъж.

Само тебе пожелах.

Живях с открито чело,

без съблазни и без страх.

А на теб ти беше навик

да живееш във лъжи

и в чужди къщи,

и щом се върнеш да се мръщиш.

Така че забрави.

Щом ме видиш наведи глава

и бързо отмини.

Откажи се.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??