26.01.2010 г., 12:23 ч.

Откакто 

  Поезия
1230 1 1

сърцето ми е полудял часовник

обезглавен препускащ конник

зъл и тираничен болник

откакто чака теб

 

превърнах се в морска пяна

настръхнала самотна врана

непристъпна слънчева поляна

откакто не дочаках теб

 

сега съм друга несравнима

освен със себе си отмина

пролет лято есен зима

откакто се сбогувах с теб

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изплакани споделени чувства. Силно, замислящо и въздействащо.
Предложения
: ??:??