Jan 26, 2010, 12:23 PM

Откакто 

  Poetry
1235 1 1

сърцето ми е полудял часовник

обезглавен препускащ конник

зъл и тираничен болник

откакто чака теб

 

превърнах се в морска пяна

настръхнала самотна врана

непристъпна слънчева поляна

откакто не дочаках теб

 

сега съм друга несравнима

освен със себе си отмина

пролет лято есен зима

откакто се сбогувах с теб

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Изплакани споделени чувства. Силно, замислящо и въздействащо.
Random works
: ??:??