20.06.2008 г., 23:39 ч.

Откакто пораснах 

  Поезия » Любовна
931 0 3
Загубена в разширени допълнения
на думи кухи и празни,
забулена в лични падения
от любови страстни и сластни.
Търсеща път откривам пътечки
и моля се там да си ти,
падат окови тежки, човешки,
дихание плътно, смътно кънти.

© Зъ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??