12.01.2011 г., 18:44 ч.

Отказвам 

  Поезия » Любовна
772 0 3

Отказвам

 

Не! Няма да дам на тишината

да трие името ти от моята

самотна  стая... този момент си е мой.

Няма отново да допускам

да си гост във дните ми

на тази тъй прекрасна наша среща.

Този път... обещавам...

ще дам на мечтите ти въздух,

за да се сбъдват,

да ме докоснат.

Няма да давам на времето

да променя образа ти,

няма да давам ръцете ти

да измръзват,

когато ме чакаш отвън.

Този път ще сложа

най-красивата си рокля -

ти го заслужаваш.

...

Не! Отказвам истински

да повярвам, че те загубих

още когато тайно отказвах

да вярвам, че има любов.

Нали ще идваш пак

така усмихнат,

нали ще ме обикваш

още повече, по-силно,

знаеш ли, че аз без теб

съм мъртва

и в стаята сега е тихо...

 

(На тези, които ме запазиха в сърцата си - само там ще съм безсмъртна.)

 

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??