Откраднах си минути!
От днес, от вчера и от утре
и в прегръдките ти топли
на сигурно сложих ги,
да се греят от твоето сърце.
Времето не искам да тръгва,
в магията му днес се потопих,
животът ми от сив
в цветен се превърна
от както усмивката си,ти ми подари!
Нови спомени в албума си добавям,
надявам се утре от тях да не боли!
© Еленка Гишина Всички права запазени