May 4, 2021, 11:04 AM

Откраднах си минути 

  Poetry » Love
808 0 0

Откраднах си минути!

От днес, от вчера и от утре 

и в прегръдките ти топли 

на сигурно сложих ги,

 

да се греят от твоето сърце.

Времето не искам да тръгва,

в магията му днес се потопих, 

животът ми от сив 

 

в цветен се превърна 

от както усмивката си,ти ми подари! 

Нови спомени в албума си добавям,

надявам се утре от тях да не боли!

 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??