5.02.2006 г., 15:25 ч.

oткраднат миг 

  Поезия
772 0 2
 Време е...
 но ти не тръгвай.
 Натежалата вина заспива.
 Избухва огън-
 пак в едно ще ни изгаря живи.

 Време е..
 поспри,не бягай.
 Виж комина,
 изпуска пара до звездите-
 мечтите ни натрупани с годините.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??