Feb 5, 2006, 3:25 PM

oткраднат миг 

  Poetry
805 0 2
 Време е...
 но ти не тръгвай.
 Натежалата вина заспива.
 Избухва огън-
 пак в едно ще ни изгаря живи.

 Време е..
 поспри,не бягай.
 Виж комина,
 изпуска пара до звездите-
 мечтите ни натрупани с годините.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??