5 feb 2006, 15:25

oткраднат миг 

  Poesía
762 0 2
 Време е...
 но ти не тръгвай.
 Натежалата вина заспива.
 Избухва огън-
 пак в едно ще ни изгаря живи.

 Време е..
 поспри,не бягай.
 Виж комина,
 изпуска пара до звездите-
 мечтите ни натрупани с годините.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??