1.04.2008 г., 14:43 ч.

Откраднати Мечти 

  Поезия » Любовна
714 0 0
Свят един изградих от любов,
а ти разби го без да мислиш,
и към теб лети безпомощен зов,
който казва ти да не си тръгваш.

Не открадвай моите мечти,
които обвиват ми света
и карат сърцето да излети
в света на любовта.

Откраднати мечти неизживяни,
в моя живот изстрадал,
мислите ми са разпиляни
от думи, които не съм изказал.

Така мечтите ми загиват
в света на болката и тъгата,
но те не искат да умират
и да тънат като мене в забрава.

© Миро Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??