6.09.2017 г., 19:34 ч.

Откри ме 

  Поезия » Любовна
413 0 0

Тягостни дните минаваха бавно

и се лутах объркан и сам.

Ядосан, изнервен, и то с право,

вик надавах, някак си ням.

 

В еднообразието мое ти появи се

и нарисува с пръсти дъга.

Контрастът с всичко до тука изпитано,

фар в душевната, гъста мъгла.

 

Сега подозирам, че вече съм влюбен.

Но спокоен се чувствам, уверен.

Така се чувства човек, отдавна изгубен,

когато е най-после намерен.

 

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??