Открий ме в синьото на здрача,
във пурпура на изгрев нов,
дори в сълзите (ако плачеш)...
Аз съм навсякъде (бъди готов).
Открий ме в парещото слънце,
във капките на летен дъжд,
дори във мъничкото зрънце...
Аз съм навсякъде и съм веднъж.
Открий ме в лудостта на вятъра,
във кадифето черно на нощта,
дори в далечните звезди (там някъде)...
Аз съм навсякъде и съм една.
Открий ме в сънища почти сънувани,
във ритъма на твоето сърце.
Ддори в мечтанията си бленувани...
Аз съм една и съм за теб...
© Биляна Битолска Всички права запазени
Тривиалните благодарности не са достатъчни да изразят това, което почувствах прочитайки думите ти, за това просто ще си ги изживея...