31.10.2014 г., 8:08 ч.

Открита 

  Поезия » Философска
439 0 0

Като пашкул в листата на
цвете се скрих.

Останах там... не знам колко

време,

а светът навън не беше никак тих.

Дойде пролетта и цветето

разви в красив цвят своите листа.

Открита. Гола. Останах само по

душа пред света.

Поживях и покрих

себе си с любовта.

Вече не ми трябват нечии листа,
за да се скрия.

Открита. Открита съм сега.

В лек полъх танцувам със света,
в птичи гласове слушам

песента.

Открита... по душа, докосвам се

зад небесните слънца,

живея в други времена...

там с прашинка повече красота.

 

 

Инес Тарашева

© Инес Тарашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??