5.08.2020 г., 12:01 ч.  

Откритие 

  Поезия » Любовна, Друга
606 3 6

Може би на милион години

Природата веднъж поема риска

по някакви неведоми причини

да вае и твори тъй както иска:

без принципи логични, без закони,

без точни сметки, форми и черти,

без старите изпитани шаблони,

а само и единствено с мечти.

Стаявана безумна красота!

А резултатът ли?

Това си ти...

и любовта.

© Петьо Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??