20.06.2015 г., 19:49 ч.

„откровенци“ 

  Поезия » Философска
316 0 0

                                                                    „откровенци“ - т.
                                                       е. - „възрожденци“ - в свят на 
                                                                      пренеблагодат   

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??