9.10.2010 г., 1:02 ч.

Откровение 

  Поезия » Пародии
776 0 2


С голямо въодушевление

пиша това стихотворение!

То е моето вдъхновение

от това явление,

пораждащо възхищение

у всяко създание,

загубило утешение

и търсещо спасение

от своето положение

в моето творение,

което пиша за забавление

в нашето заведение,

в което има намаление.

А сега, с ваше позволение,

ще направя съобщение,

вместо признание,

за това стихотворение.

Приемете моето извинение,

защото то е изврaщение

на моето поколение,

но няма значение,

щом ви носи удовлетворение

и получава вашето одобрение.

А сега имам намерение

да завърша моето творение

и да го занеса на съхранение

в моето тайно помещение.

 

 

2001 г

Елена и Юлия

© Елена С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??