Душата ми е моят дом –
живея в нея, с нея
и за нея!
Сърцето ми е
пристан твой!
Ела! Поспри –
не си отивай!
Ръцете ми
обличат се във нежност,
защото знаят,
че я заслужаваш...
Очите ми –
жадуват да се сгреят
от твой’та жар
и твоята неземност…
и всичките ми сетива
танцуват
при мисълта,
че с теб ще се докоснем…
Нима истинска любов
ще бъде
това,
което ще е помежду ни?!
Душата ми
не спира да мечтае –
живея в нея, с нея и за нея!
Душата ми е моя дом –
и той отворен е за тебе!
05.03.2009г., гр. Велико Търново
© Мария Всички права запазени
Поздравления!