12.01.2006 г., 21:01 ч.

Откровение 

  Поезия
1070 0 3

Откровение

 

Веднъж аз срещнах те случайно,

ти само с погледа си ме плени,

привличането беше тъй омайно,

че накара сърцето мое да гори.

 

Не ще забравя нивга този ден,

във който срещнахме се двама,

съдбата благосклонна бе към мен,

защото те превърна в моя дама.

 

Щастлив съм аз, че теб избрах,

не бих за нищо съжалявал,

освен за дето толкоз време спах

и не бях те по-преди познавал.

© Балрог Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??