9.02.2011 г., 22:22 ч.

Откровение 

  Поезия
484 0 2

Онази нощ, когато те намерих,

изгубих себе си в очите ти бездънни.

Сърцето ми от страст неистово трепери,

подобно вятър див, преди да съмне.

 

И сгушен в твоя необятен свят,

не е присъница, че бавно те докосвам.

Душата ми е котва тук на този бряг,

на който любовта ти цял ме омагьоса.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??