Онази нощ, когато те намерих,
изгубих себе си в очите ти бездънни.
Сърцето ми от страст неистово трепери,
подобно вятър див, преди да съмне.
И сгушен в твоя необятен свят,
не е присъница, че бавно те докосвам.
Душата ми е котва тук на този бряг,
на който любовта ти цял ме омагьоса.
© Даниел Стоянов Todos los derechos reservados
щастливо омагьосване