Не ме познаваш
ако не знаеш,
че обичам
да заспивам
под луната,
да вървя
под дъжда
без чадър
и да се побирам
цяла
в мечтите си.
© Нели Райн Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите »