21.05.2008 г., 9:10 ч.

Откровение 

  Поезия » Източни форми
596 0 2
Пълнолуние...
Грях от спомен - стих от миг.
Откровение...

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??